Kirjautumisohjeet

OHJE JÄSENSIVULLE KIRJAUTUMISEEN.


OHJE SOPII MYÖS OMIEN JÄSENTIETOJEN MUUTTAMISEEN.


Jäsenet, hallituksen jäsenet sekä ryhmäsivut.


Jos tarvitset apua salasanan luomiseen, niin ota yhteys kotisivujen ylläpitäjään (Yhteystiedot). Jos kirjautuminen ei vieläkään onnistu, niin pyydä itsellesi salasana. 

Jäsenen oma käyttäjätunnus on hänen sähköpostiosoitteensa. Salasanaa ei tarvitse pääkäyttäjän asettaa etukäteen, vaan käyttäjä voi luoda sen itse ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä ja voit muuttaa sen koska tahansa.

 

Kun olet päässyt kirjautumaan omilla tunnuksillasi Jäsensivuille, niin voit myös tarkistaa ja korjata omia henkilötietojasi. Muista tallentaa salasana itsellesi. Muista kirjautua Jäsensivuilta ulos, jos koneellasi on muita käyttäjiä.

 

 


Toimi näin ensimmäisellä kirjautumiskerralla:
Klikkaa ylhäältä linkkiä "Jäsensivut" tai vas. alareunassa olevaa © -merkkiä, niin näyttöön avautuu kirjautumisnäkymä. Katso seuraavaa kuvaa.


 

 


Nyt eteen avautuu kirjautumislomake, jonka alareunassa lukee linkki "Unohditko tai haluatko luoda salasanan?".  Klikkaa linkkiä.


Jos olet kirjautunut jo aikaisemmin, niin ohita seuraavat ohjeet. Käytä aikaisemmin luomaasi salasanaa ja kirjaudu normaalisti.


 


Kirjoita tähän sähköpostiosoitteesi ja "Lähetä".


 


Mene katsomaan omaa sähköpostiasi.


 


Klikkaa "Vaihda salasanasi tästä". 


 


Kirjoita salasanasi. Klikkaa linkkkiä "Vaihda salasana." Muista tallentaa salasana itsellesi turvalliseen paikkaan. Kaikki on nyt valmista, voit kirjautua Jäsensivulle, Hallituksen sivulle tai ryhmäsivulle. Pääkäyttäjä antaa käyttöoikeudet eri ryhmien jäsenille.


 

Ohjeita:

Jäsensivuille ja Hallituksen sivuille pääset samalla salasanalla.

Pääkäyttäjä antaa käyttöoikeudet eri ryhmiin oikeutetuille.