16.11. Boccian tarkkuuskilpailu

16. 11. 2015 käytiin yhdistyksen tarkkuuskilpailut bocciassa Lundintalon kerhotiloissa. Osallistujia oli 17 ja etenkin kärkipään sijoituksista käytiin ankara taisto. Viimevuotinen voittaja Tom Johansson oli nyt estynyt, mutta taso ei siitä huonontunut. Voittaja Maj-Britt Sännälä erottautui jo aloituskierroksella edukseen ja kruunasi voittonsa lopullisesti erinomaisella toisen kierroksen heitoillaan. "Maippi" sai kolmannen kiinnityksen kahdeksatta kertaa heitettyyn kilpailuun ja lunasti nyt kiertopalkinnon itselleen. Toisen sijan nappasi mitalitaistoissa aina hyvin viihtyvä Reino Purmonen. Kolmannesta sijasta käytiin uusintakierros Kielo Bergmanin, Kaj Bergmanin ja Topi Hämäläisen kesken. Kielo veti siinä pisimmän korren hyvällä 13 pist. kierroksellaan ja nappasi näin itselleen pronssimitalin.